Отзыв о Volkswagen Golf 2012 года
хэтчбек,
роботизированная с 2 сцеплениями коробка передач,
, пробег - 15120 км, двигатель - 1.4 бензин, комплектация - Team з дод. опціями
Автор: Ярослав (Украина, Киев) 28.11.2012
Купив свій гольф менше року назад, обирав серед ситроєн ц 4, форд фокус... Гольф економніший, швидший, комфортніший... але дорожчий. Спочатку все супер, комплектація класна. Але поті зявився якись стук у лівій середній стойці біля водія, а недавно і в багажнику... Просто бісить( До цього всі машини були б/в. Думав куплю нову машину із салону, все буде класно.. ще й фольц... незнаю, може це мені так не підфортило... поїду на сервіс, думаю допоможуть... Плюсы автомобиля: Динаміка (особливо в режимі спорт), економічний (в мене по пробках 7.4 не більше). Минусы автомобиля: Якість салону (незрозумілі звуки на мілких нерівностях та горбах). Совет покупателю: Кращий серед конкурентів, але якби не ці ЗВУКИ! Обсуждение отзываVasja5140 Щодо звука в стійці потрібно змазати замок це віднього шум й просиліконити уплотнітелі. перевірино! +1ОТВЕТИТЬЯрослав Муштін (Кращий серед конкурентів, але якби не ці ЗВУКИ!) доповню свій відклик... Поїхав на СТО смазали, підтягнули замок.... все пропало!) Машина просто БОМБА! ОТВЕТИТЬ |
Volkswagen Golf
2009